Massage

Kære bruger af Vestbad,

Vores bookingsystem er ikke oppe og køre endnu. Men start juni vil det være muligt at booke massage.

Når bookingen er klar til brug, melder vi ud på Facebook og vores hjemmeside.

Vi beklager ulejligheden, men vi er sikre på, at vi med den nye opdatering giver dig, som bruger, et meget bedre overblik over vores aktiviteter, samt en nemmere bookingløsning.

I Vestbad Wellness er der mulighed for at booke forskellige typer af massage, som kan fremme dit fysiske såvel som dit mentale velvære.

Der kan bookes 30 min eller 60 min massage og ved ankomst aftales hvilken type massage og evt. fokusområder på kroppen der ønskes behandlet.

Retningslinier for Massage i Vetsbad

Grundet COVID-19 har vi i Vestbad ekstra fokus på hygiejne og afstand, når du får en massagebehandling. Personalet er grundigt introduceret i alle disse sikkerhedsprocedurer, for at holde smitterisikoen nede, og derved skabe et trygt og sikkert arbejdsmiljø for alle. Vi tager Sundhedsstyrelsens anbefalinger særdeles alvorligt og følger med i informationen på coronasmitte.dk, Statens Seruminstitut og Arbejdstilsynet.

Krav til dig som massagekunde i Vestbad:

 • Husk at du ved ankomst i receptionen, skal dokumentere at du enten er testet negativ inden for de sidste 72 timer for Covid19, er færdigvaccineret eller har overstået infektionen inden for de sidste 3 mdr. Som det er lige nu, skal du vise os det på app’en “Min Sundhed”.
  Både pcr-test og lyntest kan benyttes.
 • Aflys eller flyt din tid, hvis du ikke er helt frisk, f.eks. forkølet, har feber eller hoster, af hensyn både til vore ansatte og øvrige kunder i Vestbad.
 • Vask hænderne både før og efter behandling, og berør så få ting som muligt. Benyt vores håndvaske eller opsatte sprit.
 • Du skal bære mundbind ved ankomst, som må aftages når du ligger dig på briksen. Ved færdig behandling påtages mundbind på ny til du har forladt Vestbad.

Krav til vores massør som er din sikkerhed for en tryg behandling:

 • Vores massør bruger mundbind eller visir under hele behandlingen. Beskyttelsesbriller og visirer er personlige og bruges kun af 1 person.
 • Vores massør sendes til Corona-testning som myndighederne anbefaler.
 • I alle massagerum er der både 1 hel flaske håndsprit til klient men også til behandler så der aldrig mangler.
 • Vores massør vasker hænder før og efter hver behandling
 • Vores massør bruger nye håndklæder ved hver ny behandling som er vasket ved minimum 80 grader. Behandlerbriks, overflader samt håndtag til behandlerrum vil blive afsprittet efter hver behandling.
BOOK/KØB

FYSIURGISK MASSAGE

Fysiurgisk massage er en alsidig massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur. Fokus er bevægeapparatet, dvs. at få muskler, sener og led til at fungere optimalt. En fysiurgisk massagebehandling kompenserer for de skadevirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og belastninger kan give. Nervesystemet aktiveres så blodcirkulationen i muskler og væv stimuleres. Trykket i muskler og væv øges, så affaldsstoffer nemmere udskilles, og balances i musklerne genoprettes. Udgangspunkt er kroppens anatomiske opbygning, som stiller krav til massørens viden om, hvor musklerne udspringer, tilhæfter og hvordan de forløber. Derfor bliver en stor del af uddannelsen som fysiurgisk massør brugt på en systematisk gennemgang af de enkelte muskler i kroppen. Der anvendes forskellige massageteknikker efter behov.karakteriseret ved at orientere sig mod specifikke muskelspændinger og få bragt cirkulation og opløsning i dem. Massagen omfatter hele kroppen.

GRAVIDITETSMASSAGE

Din krop fortjener det! En graviditet er en fantastisk ting, men det er også en stor belastning for kvindens krop. Undervejs opleves naturlige forandringer i kroppen. Mens led og ledbånd bliver bløde, tilpasser musklerne sig omkring bækken og lænd, så de kan klare den voksende mave og den vægtøgning, der finder sted. Uanset om din graviditet medfører gener for dig, eller om du blot ønsker at forebygge og finde velvære, så er graviditetsmassage en skøn og simpel måde at hjælpe både krop og sind. Massagen modvirker vand i kroppen, øm lænd og giver generelt velvære.
I Vestbad Wellness byder vi dig velkommen til graviditetsmassage. Vi har en certificeret graviditetsmassør, der på en særlig pude med god plads og behagelig støtte til den gravide mave sikrer, at du slapper helt af og nyder din massage. For nogle er det en god idé at holde kalenderen fri efter at have fået massage. Man kan have brug for at tage hjem og slappe af. Graviditetsmassage anbefales fra uge 12 og helt frem til fødslen.

ANSIGTSMASSAGE (kun 30 min)

En ansigtsmassage lindrer spændinger og sætter gang i blodcirkulationen, så huden forsynes med næringsstoffer samtidig med, at affaldsstoffer ophobet i huden transporteres bort. Massagen giver samtidig forøget bevægelighed i leddene i kæbe og nakkehvirvler og lindrer samtidig smerte og stivhed i musklerne i ansigtet.
Regelmæssig ansigtsmassage vil stramme og løfte ansigtets muskler og dermed være med til at bremse den naturlige ældningsproces og give dig et friskere og mere ungdommeligt udseende.

Bemærk at du har mulighed for at forhåndskøbe 5x massage på dit ‘Personlige kort’. Læs mere HER.