Massage

Kære gæst af  Vestbad Wellness

BOOK MASSAGE ONLINE!

Det eneste det kræver er at du opretter en profil på vores bookingsystem via dette LINK. Så er du klar til at shoppe online via vores indkøbsliste, hvor du under fanen massage, finder de ledige massagetider.

Der kan bookes 30 min eller 60 min massage og ved ankomst aftales hvilken type massage og evt. fokusområder på kroppen der ønskes behandlet. Se massageformer længere nede på siden.

Book massage online: 250 kr. for 30 min. og 410 for 60 min. (om aften er det 500 kr. ved bestilling af 2×30 min.)

FYSIURGISK MASSAGE

Fysiurgisk massage er en alsidig massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur. Fokus er bevægeapparatet, dvs. at få muskler, sener og led til at fungere optimalt. En fysiurgisk massagebehandling kompenserer for de skadevirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og belastninger kan give. Nervesystemet aktiveres så blodcirkulationen i muskler og væv stimuleres. Trykket i muskler og væv øges, så affaldsstoffer nemmere udskilles, og balances i musklerne genoprettes. Udgangspunkt er kroppens anatomiske opbygning, som stiller krav til massørens viden om, hvor musklerne udspringer, tilhæfter og hvordan de forløber. Derfor bliver en stor del af uddannelsen som fysiurgisk massør brugt på en systematisk gennemgang af de enkelte muskler i kroppen. Der anvendes forskellige massageteknikker efter behov.karakteriseret ved at orientere sig mod specifikke muskelspændinger og få bragt cirkulation og opløsning i dem. Massagen omfatter hele kroppen.

WELLNESS MASSAGE 

Her er der fokus på at du kommer helt ned i gear mentalt og fysisk. Massagen er meget populært i kombination med vores hverdags wellness mandag og onsdag aften. Man kan vælge 30 min. behandling, men ønsker man 60 min. booker man 2 x 30 min. behandlinger efter hinanden. Der er fokus på at komme hele kroppen igennem, dog er det muligt at ønske ekstra fokus på specielle områder, hvor man føler sig ekstra opspændt eller øm. Wellness massage er en klassisk olie-massage, hvor massøren via lange bløde bevægelser sikre optimal blodgennemstrømning i din muskulatur.

GRAVIDITETSMASSAGE (Kun muligt på formiddagstiderne med Pia som massør)

Din krop fortjener det! En graviditet er en fantastisk ting, men det er også en stor belastning for kvindens krop. Undervejs opleves naturlige forandringer i kroppen. Mens led og ledbånd bliver bløde, tilpasser musklerne sig omkring bækken og lænd, så de kan klare den voksende mave og den vægtøgning, der finder sted. Uanset om din graviditet medfører gener for dig, eller om du blot ønsker at forebygge og finde velvære, så er graviditetsmassage en skøn og simpel måde at hjælpe både krop og sind. Massagen modvirker vand i kroppen, øm lænd og giver generelt velvære.
I Vestbad Wellness byder vi dig velkommen til graviditetsmassage. Vi har en certificeret graviditetsmassør, der på en særlig pude med god plads og behagelig støtte til den gravide mave sikrer, at du slapper helt af og nyder din massage. For nogle er det en god idé at holde kalenderen fri efter at have fået massage. Man kan have brug for at tage hjem og slappe af. Graviditetsmassage anbefales fra uge 12 og helt frem til fødslen.

ANSIGTSMASSAGE (kun 30 min)

En ansigtsmassage lindrer spændinger og sætter gang i blodcirkulationen, så huden forsynes med næringsstoffer samtidig med, at affaldsstoffer ophobet i huden transporteres bort. Massagen giver samtidig forøget bevægelighed i leddene i kæbe og nakkehvirvler og lindrer samtidig smerte og stivhed i musklerne i ansigtet.
Regelmæssig ansigtsmassage vil stramme og løfte ansigtets muskler og dermed være med til at bremse den naturlige ældningsproces og give dig et friskere og mere ungdommeligt udseende.