Tema Wellness

Vores tema wellness kan både være kun for voksne men også med børn. Vi bestræber os på at lave en sjov og anderledes aften, hvor vores kompetente gusmester team sørger for at ramme den helt rigtige stemning til temaet. Vi lover du går hjem med en underholdende oplevelse i en afslappet krop.

GUS & VINTERBADNING 26/9 og 28/11 – 2021 KL. 09:00-11:30

Er du klar på det kolde gys! Denne dag åbner vi op for vores lille bassin i friluftbadet. Vi garanterer, at alle hudens sensorer kommer i omdrejninger. Vi starter med en fantastisk gus fra gusmesteren, med god varme på saunaen. Herefter går vi i samlet flok ud i friluftbadet, og dupper os. Efter vi har været i vandet går turen tilbage til wellness afdelingen, hvor alle får mulighed får at komme i varmtvandsbassinet og blive varmet igennem i det 34 grader varme vand. Denne fremgangsmåde vil blive gentaget så du får 2 x gus. Ud over dette er der varm te og kaffe til alle under hele arrangementet. Få en ud af kroppen oplevelse på den gode måde.

Alder: fra 16 år og opefter. Både mænd og kvinder er velkommen denne dag. Det er ikke tilladt og bade nøgen! Louis er gusmester.

GUS & SALTPEELING FOR  KVINDER 24/10 – 2021 KL. 11:00

Denne aften forkæler vi os selv og vores hud. I arrangementet indgår Vestbads egen saltpeeling og gennemgang i, hvordan du bruger saltpeeling bedst, for at opnå baby blød hud. Ud over saltpeelig, får du 2 x gus med æteriske olier, som får dig til at slappe af. Den varme gus er også med til at varme din hud op, så du får ekstra effekt af saltpeelingen, da dine hudpore åbner sig. Der er op til 2 x saltpeeling med i arrangementet. Du får ydermere en urensene drik kokos-lime under arrangementet. Glæd dig til at forkæle dig selv evt. sammen med en veninde eller din mand.

Alder: fra 16 år og opefter. Gusmester Anja .

Julegus d. 18/12 KL. 11:00

En julegus med julestemningen i højsædet. Her vil du opleve velkendte juledufte som appelsinskal, gran og stjerneanis. Gusmesteren sørger for at fyre op under ovnen og i pausen vil man i samlet flok kunne dyppe sig i vores friluftbad og nyde æblesider og Glögg (saftevand til børnene).

Alder: fra 6 år. Er både for mænd og kvinder.

Nytårsgus d. 29/12 kl. 18:00-20:30

Et nyt år står for døren og vi fejre det med bobler og en varm sauna. Gusmesteren vil i dufte sørger for at lede dig tilbage igennem året der gik ved hjælp af dufte og historie. Ud over bobler vil der blive serveret kransekage og spillet velbekendte nytårs melodier. Kom frisk og afslappet ind i det nye år med en god omgang nytårsgus.

Alder: fra 18 år. Er både for mænd og kvinder.

……

I arrangementet indgår:
– 2 x saunagus tilpasset til temaet
– Isvand med frisk citrus
– En forfriskning i mad og drikke som passer til temaet
– Adgang til hele wellness
– Adgang til svømmehallen i pauserne

Medbring følgende:
2 store håndklæder
Badetøj
Evt. badekåbe og badesandaler
Vand på flaske eller drikkedunk

Pris pr. deltager kr. 299,-

-MAX 10 personer pr. tema wellness

BOOK/KØB ÅBNER SNAREST