Tema Wellness

Vores tema wellness kan både være kun for voksne men også med børn. Vi bestræber os på at lave en sjov og anderledes aften, hvor vores kompetente gusmester team sørger for at ramme den helt rigtige stemning til temaet. Vi lover du går hjem med en underholdende oplevelse i en afslappet krop.

GUS & SALTPEELING FOR MÆND & KVINDER 29/1 KL. 11:00

Denne aften forkæler vi os selv og vores hud. I arrangementer indgår Vestbads egen saltpeeling og gennemgang i, hvordan du bruger saltpeeling bedst, for at opnå baby blød hud. Ud over saltpeelig, får du 2 x gus med æteriske olier, som får dig til at slappe af. Den varme gus er også med til at varme din hud op så du får ekstra effekt af saltpeelingen, da dine hudpore åbner sig. Der er op til 2 x saltpeeling med i arrangementet. Du får ydermere en urensene drik kokos-lime under arrangementet. Glæd dig til at forkæle dig selv evt. sammen med veninderne eller din mand.

Alder: fra 16 år og opefter. Mandlig gusmester Louis.

GUS & VINTERBADNING 27/2 KL. 11:00

Er du klar på det kolde gys! Denne dag åbner vi op for vores lille bassin i friluftbadet. Med en temperatur under 10 grader garantere vi, at alle hudens sensorer kommer i omdrejninger. Vi starter med en fantastisk gus fra gusmesteren, med god varme på saunaen. Herefter går vi i samlet flok ud friluftbadet, og dupper os. Efter vi har været i vandet går turen tilbage til wellness afdelingen, hvor alle får mulighed får at komme i varmtvandsbassinet og blive varmet igennem i det 34 grader varme vand. Denne fremgangsmåde vil blive gentaget så du får 2 x gus. Ud over dette er der varm te og kaffe til alle under hele arrangementet. Få en ud af kroppen oplevelse på den gode måde.

Alder: fra 16 år og opefter. Både mænd og kvinder er velkommen denne dag. Det er ikke tilladt og bade nøgen! Louis er gusmester.

PÅSKEGUS 27/3 KL. 11:00

Her har vi påsken i centrum. Foråret er på vej og vi vil i denne gys have fokus på dufte der får din forårskådhed til at blomstre. Ud over forårets dufte, vil der blive serveret god påskechokolade, hvor toner af smag og duft går igen i gusen. I anden gus vil der blive serveret en påskeøl som igen vil passe til gusmesterens duftsammensætning. Glæd dig til at gå foråret og påsken i møde.

Alder: fra 18 år. Er både for mænd og kvinder.

……

I arrangementet indgår:
– 2 x saunagus tilpasset til temaet
– Isvand med frisk citrus
– En forfriskning i mad og drikke som passer til temaet
– Adgang til hele wellness
– Adgang til svømmehallen i pauserne

Medbring følgende:
2 store håndklæder
Badetøj
Evt. badekåbe og badesandaler
Vand på flaske eller drikkedunk

Pris pr. deltager kr. 299,-

-MAX 10 personer pr. tema wellness

BOOK/KØB