Tema Wellness

Vores tema wellness kan både være kun for voksne men også med børn. Vi bestræber os på at lave en sjov og anderledes aften, hvor vores kompetente gusmester team sørger for at ramme den helt rigtige stemning til temaet. Vi lover du går hjem med en underholdende oplevelse i en afslappet krop.

HALLOWEENGUS FOR HELE FAMILIEN LØRDAG D. 31/10 KL. 14:00 

Der bliver både gys og gus i saunaen, når Vestbadet inviterer til et gys af en Halloween. Vi pynter op til uhygge, trækker i kostumet og spiller ildevarslende toner i højttalerne, for at give dig en helt særlig stemningsfuld oplevelse – på årets uhyggeligste nat!
Aftnens gysmester kigger ekstra dybt i sortimentet efter nogle helt særlige dufte, til at underbygge temaet. Bliv ikke forskrækket, hvis Peber, Menthol og Blodappelsin kommer til at kildre næsen.
Vi fyrer op i ovnen til brandvarm Halloweengus – der får det til at løbe koldt ned ad ryggen. Ses vi?

Alder: fra 6 år og opefter. Børn op til 16 år skal ledsages af en voksen.

GLÖGG & ÆBLESKIVE GUS FREDAG D. 04/12 KL. 17:00

Hvis du ikke er i julestemning så skal vi nok sørge for du kommer det til glögg og æbleskiver. Ud over at der bliver serveret glögg og æbleskiver, så vil gusmesteren fylde lokalet med velkendte juledufte, som får dig til at tænke på barndommens juleminder. Nyd en afslappet stemning hvor det er muligt at tage dine børn med til en god oplevelse.

Alder: fra 6 år og opefter. Børn op til 16 år skal ledsages af en voksen.

JULEGUS FREDAG D. 19/12 KL. 11:00

Med 5 dage til jul, har vi i den grad pyntet op til jul. Sprøde julekager og nisseøl er på menuen og saftevand til de mindste. Kanel, æble, blodappelsin mf. vil fylde wellness med velkendte toner fra de største julehits. Det skulle overraske os hvis ikke julemanden kommer et smut forbi og spreder glæde og julestemning.

Alder: fra 6 år og opefter. Børn op til 16 år skal ledsages af en voksen.

NYTÅRS WELLNESS ONSDAG D. 30/12 KL. 10:00

Hvilken bedre afslutning på året end at sidde i morgenkåbe i 34 grader og skåle det nye år ind. “Næsten” som at være syd på. Vi spiser kransekage og får et glas champagne sammen og gusmesteren sørger for et festfyrværkeri af dufte, så alle kan komme godt ind i det nye år.

Alder: fra 18 år.

……

I arrangementet indgår:
– 2 x saunagus tilpasset til temaet
– Isvand med frisk citrus
– En forfriskning i mad og drikke som passer til temaet
– Adgang til hele wellness
– Adgang til svømmehallen i pauserne

Medbring følgende:
2 store håndklæder
Badetøj
Evt. badekåbe og badesandaler
Vand på flaske eller drikkedunk

Pris pr. deltager kr. 299,-

-MAX 10 personer pr. tema wellness