WELLNESS

Vestbad Wellness

Vestbad har en smuk wellnessafdeling med en række varmefaciliteter:

  • Dampbad

  • Alm. sauna

  • Infrarød sauna

  • Varmtvandsbassin

Vestbad wellness er arrangementsbaseret. Dvs. vi har ikke dagligt åben, men åben ved booking af vores wellnessarrangementer eller ved privat leje.

Få en virtuel gennemgang af wellness i nedenstående (vores spabad er lukket på ubestemt tid)

Minimumsalder for adgang i wellness-afdelingen er 16 år. (hvis ikke er angivet på de enkelte events)
Vestbad har installeret Grander VandVitalisering i Wellnessafdeling og café. Se mere her.

Hvad er formålet med wellness?
Varme omgivelser fremmer blodcirkulationen og er i det hele taget gunstigt for dit fysiske og mentale helbred, da det får krop og sind til at slappe af. I Vestbads wellness-afdeling bestræber vi os på at skabe en stille badekultur ved at holde et lavt lydniveau, således at du kan nyde den beroligende musik og falde helt ned. Dagens travlhed sidder i kroppen – måske som lidt stress – og den dybe afslappelse i wellness-afdelingen fremmer et sundt immunforsvar.

Saunagus
Vestbad Wellness har en række dygtige gusmestre tilknyttet, så der i forbindelse med Wellnessarrangementerne bliver afholdt et par saunagus-lektioner. Det er dybt afslappende og meget populært.
Læs mere om Saunagus.

Wellnessarrangementer
Vestbad Wellness har IKKE dagligt åben. I stedet for arrangerer vi løbende en række Wellnessarrangementer som er tilpasset bestemte kundegrupper og temaer, og hvor der er gjort lidt ekstra for wellnessgæsterne.
Læs mere om Wellnessarrangementer.

Omklædning
Der er separate omklædningsrum for kvinder og mænd med garderobe og bruserum.

Retningslinjer for ophold i wellness-afdelingen
Der er nogle enkle retningslinjer for ophold i wellness-afdelingen, som vi beder vore gæster efterleve, således at alle kan få optimalt udbytte af deres besøg i wellness-afdelingen.