INSTITUTIONSKORT

Fra 1. august 2018 har børneinstitutioner, fritidsordninger og skolefritidsordninger mulighed for at bestille et institutionskort her på siden . Et institutionskort er et klippekort, som giver adgang til svømmehallen for et vilkårligt antal børn.  Kortet er ikke personligt. Det betyder, at forskellige grupper i samme institution kan bruge samme kort på forskellige tidspunkter. Kortet skal altid medbringes ved institutionens besøg hos Vestbad.

Institutionen bestiller kortet via formularen nederst her på siden. Senest 2 dage efter bestilling, ligger kortet klar til afhentning i receptionen.
Som institution kan man fremadrettet ”tanke” sit kort op med enten 100 stk., 200 stk. eller 300 stk. børnebilletter.

Kortet anvendes herefter i receptionen de antal gange, som man har børn med, der skal have adgang. Kortet nedskriver automatisk og I vil få udleveret dagsbilletter, som bruges ved indgangen og omklædningsskabe. Således kan institutionen altid følge med i antal brugte adgange/billetter. Kortet kan fyldes op med flere billetter – også før end det er tomt. Købte billetter er gyldige i 3 år.

Første gang der købes et institutionskort (chipkort), betales et depositum på 25 kr. Mistede kort kan spærres og tilbageværende billetter flyttes til et nyt kort mod betaling af nyt depositum. Stjålne billetter refunderes ikke.

Som institutionskunde købes børnebilletter til fuld pris og ledsagere (lærer/pædagoger/underviser) går gratis ind med gruppen. Der tages intet gebyr for fakturering. Fakturering sker, hver gang kortet fyldes op med et antal børnebilletter.

For god ordens skyld vil vi minde om, at det er gruppens lærer/pædagog/underviser, der har det fulde ansvar for opsyn med de børn, som institutionen har med i Vestbad.

Hent pdf-filen ‘Til de ansvarlige ledere’:

Download information 'Til de ansvarlige ledere'

Bestil institutionskort

    *skal udfyldes

    Antal billetter ønskes:
    100 stk200 stk300 stk