GRANDER VANDVITALISERING

GRANDER VandVitalisering er installeret i Vestbads Wellness og Café til drikkevand, spa og varmtvandsbassin
Se mere på grandervand.dk

Hvordan bliver vandet vitaliseret?
Vand bliver vitaliseret ved hjælp af frekvenser/energispektrer fra informationsvand, som er indkapslet i alle GRANDER enheder. Informationsvandet er udviklet af den Østrigske naturforsker Johan GRANDER, på grundlag af omfattende studier af naturen.

Forandringer og virkninger
Vitaliseret vand har en helt enestående hexagonal struktur, som medfører at vandets kvaliteter styrkes på en række områder:
De gavnlige bakterier i vandet bliver styrket og dermed også vandets selvrensende egenskaber. Mineraler som f.eks. kalk, jern og mangan reagerer anderledes og sætter sig bl.a. ikke fast på materialer. Virkningerne er mange og der findes omfattende materiale med studier og erfaringer.
Grander VandVitalisering kan benyttes i hjemmet, industrien, varmesystemer, landbrug, brønde og svømmebade. Mange private og offentlige svømmebade anvender GRANDER VandVitalisering med stor succes.

Studie fra Aalborg Universitet giver GRANDER VandVitalisering topkarakterer.
“Vi kan konkludere, at informering af badevandet medfører et mindre antal bakterier, hvilket vi mener beviser effektiviteten af GRANDER Vandvitalisering. Gennem interviews og besøg i svømmehaller med og uden GRANDER VandVitalisering, har vi haft mulighed for at sammenligne deres udgifter i forbindelse med driften. Vi har derigennem set, at der kan spares penge på udgifterne både til kemikalietilsætning, vandudskiftning og opvarmning ved at installere en GRANDER enhed, hvilket også underbygger vores resultater fra forsøget. Investeringen er hurtigt tjent hjem igen!”

Hvordan gavner Grander VandVitalisering vore gæster i Wellness og Café?

  • Øget vandkvalitet til gæsterne i drikkehaner, brusere, spa og varmtvandsbassin

  • Mindre irritation af øjne ved ophold i varmtvandsbassin

  • Mindre irritation af hud ved ophold i spa

  • Blødere hår og hud efter besøg i Wellness

  • Mindre ”lugt” af klor i Wellness og varmtvandsområdet

  • Bedre og blødere smag af vandet fra alle vandhaner

  • Finere smagskvalitet i te og kaffe i caféen