LEJE AF BASSINER

Det er muligt at leje udvalgte baner eller hele bassiner i Vestbad Svøm. Kontakt Vestbad på vestbad@rk.dk

25-meter bassin – Baneleje (se bassinet virtuelt her)
Det er muligt, for eksempelvis institutioner, at leje en eller flere af de 6 baner i det nye 25-meter svømmebassin efter sommerferien 2018. I den offentlige åbningstid tilstræber vi at have minimum to baner ledige hver dag til vores motionssvømmere, og bassinet vil periodevis også blive benyttet til Holdtræning i vand.

Dybvandsbassin – Bassinleje (se bassinet virtuelt her)
Det er muligt, for eksempelvis dykkere, at leje det nye dybvandsbassin med en dybde på 3,4 meter til eksempelvis dykning. Dog tillader vi ikke bly og dykkerflasker grundet fare for ødelæggelse af bassinsten. Ud over at booke og betale for bassinet, skal deltagere/dykkere selv købe en svømmebillet, for at få adgang til selve svømmehallen, når de skal ind og dykke.

Varmtvandsbassin – Bassinleje (se bassinet virtuelt her)
Man kan leje begge vores varmtvandsbassiner hos Vestbad. Det ene er placeret i wellnessafdelingen på 56 m2 med en vanddybde på 120 cm. og en vandtemperatur på ca. 34 grader, samt det nye varmtvandsbassin på 105 m2 med rampe, som ligger i forlængelse af det nye 25-meterbassin. Det er 120-150 cm dybt og ca. 34 grader varmt.