Vand & Fit 2018-03-24T12:24:21+00:00

VAND & FIT

På Vand & Fit er undervisningen tilrettelagt som en simpel konditions- og styrke-træning i vand. Holdet er for dig, som ønsker øget forbrænding, bedre kondition og større styrke. Vand & Fit indeholder både løb, hop og retningsskift med koreografi inspireret af aerobic.

Når du bevæger dig i vand, bruger du 20-30% mere energi end på land. Der opstår turbulens i vandet, som du bruger til at forøge muskelkraft, styrke balancen og forbedre konditionen. Samtidig belaster du dine led 10-20% MINDRE i vand end på land.

Alle kan være med. Hvis du er kommet ind på et hold, hvor alle kender øvelserne, så husk, at de måske har øvet dem et par måneder. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt følger med og får smil på læben og sved på panden.

. . . . . . . . . .

‘Vand & Fit’ bliver et af de nye hold under ‘Holdtræning i vand’ som starter i august 2018. Du kan dog allerede nu deltage på holdet, da det kører som et fast undervisningshold i periode 1 og 2, på samme måde som undervisning i varmtvand, hvor du tilmelder dig og betaler fra start for alle 10 gange.

. . . . . . . . . .

BOOKING AF PERIODE 2 FRIGIVES DEN 24. MARTS 2018 KL. 00.01

Vi har besluttet at gennemføre endnu en periode i vores gamle bookingsystem.

For at booke plads på dette hold, skal du have oprettet en brugerprofil i vores gamle bookingsystem.
Hvis du tidligere har booket aktiviteter via vores gamle bookingsystem, kan du fortsat bruge din eksisterende brugerprofil.