VAND & BALANCE

På Vand & Balance er undervisningen tilrettelagt med vægt på balance- og coretræning i vand. Holdet er for dig, som ønsker et stærkere muskelkorset. Vand & Balance indeholder Styrke- og udholdenhedsøvelser med fokus på kroppens naturlige bevægemønstre.

Når du bevæger dig i vand, bruger du 20-30% mere energi end på land. Der opstår turbulens i vandet, som du bruger til at forøge muskelkraft, styrke balancen og forbedre konditionen. Samtidig belaster du dine led 10-20% MINDRE i vand end på land.

Alle kan være med. Hvis du er kommet ind på et hold, hvor alle kender øvelserne, så husk, at de måske har øvet dem et par måneder. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt følger med og får smil på læben og sved på panden.

. . . . . . . . . .

Du skal have et af følgende Periodekort (voksen eller senior) for at deltage i holdtræningen:
✦  Svøm + Holdtræning i vand
✦  Svøm + Fitness + Holdtræning i vand/sal

I perioden 25/11-6/12 2019 (begge dage inkl.) er Leg- og Morskabsbassiner, samt Rutchebane lukket grundet reparationer. Det betyder at Vand & Balance er rykket til 25-meterbassin mandag den 25/11 og 2/12 . I forbindelse med træning i 25-meterbassin er det vigtigt at man kan svømme, da man ikke kan nå bunden.