SOMMERHOLDPLAN I VAND 2021

Vi har sammensat en ny og spændende holdplan for holdtræning i vand som er gældende fra mandag d. 5. juli 2021 og fremtil fredag d. 6. august.
Vi glæder os til at træne i vandet sammen med jer!

BOOKING UPDATE

Vi kan desværre konstatere at vores system ikke komme op og køre foreløbigt. Vores leverandør på vores IT og bookingsystem arbejder på højtryk, for at få systemet til at fungere igen.
Tilmelding er forsat manuelt:
Du møder op i receptionen i Vestbad hvor du får aktiveret dit periodearmbånd til hold i vand. Herefter kan du frit vælge det hold du ønsker at deltage på efter “først til mølle princippet”. Vi forventer at man respektere hinanden og udviser køkultur. Der er plads til 13 personer på hold i vand. Vi beklager meget hvis man skulle opleve et fuldt booket hold og dermed er mødt op forgæves. Lige så snart vores bookingsystem er oppe og køre igen vil det blive meldt ud.

COVID-19 RESTRIKTIONER I SVØMMEHAL TRYK HER!

Når du ankommer til dit hold kan du omklæde og bade i svømmehallen som du plejer. I bassinet vil du opleve at der er færre personer på holdet da der max kan være 13 personer til hver træning. Alle hold foregår i morskabsbassinet.

Det kræver periodekort til “HOLDTRÆNING I VAND” for at deltage!

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
07.00 – 7.45
Vand & Fit
Minus uge 29-31
8.00 – 8.45
Vand & Puls
8.15 – 8.45
Vand & Fit
minus uge 30
17.20 – 18.05
AQUA ZUMBA
Maria B.
BOOK/KØB