VARMTVANDSTRÆNING

Varmtvandstræning er for alle, der ønsker at træne hele kroppen og opleve det varme vands smertelindrende effekt. Holdet undervises af en af Vestbads fysioterapeuter.

Der fokuseres på muskelstyrke- og udholdenhedsøvelser for hele kroppen, samt stabilitet- og balancetræning, udspænding og afspænding. Niveau justeres ud fra holddynamik.

Ved medlemskab af Sygeforsikringen Danmark gives refusion, det kræver dog at du inden start bestiller en 1. konsulation/undersøgelse hos fysioterapeuten. Det er ikke længere et krav at have henvisning fra lægen.

Undervisningen foregår i vores store varmtvandsbassin, der er 120 cm dybt og 34 grader varmt.

Når du ankommer skal du henvende dig i receptionen hvor du vil få udleveret en chipnøgle som bruges til indgang i svømmehal og skabene i omklædningen.

KOM I GODT TID DA DER KAN FORVENTES LÆNGERE EKSPEDITIONSTID OG KØ GRUNDET RESTRIKTIONER I FOBINDELSE MED COVID-19

Efter et grundigt bad fortsætter du til svømmehallen. Her vil undervisningen foregå i vores store varmtvandsbassin i forlængelse af 25 meter bassinet. Du skal vente i venteområdet ved bassinet, til instruktøren kalder dig hen og undervisningen starter. Efter endt undervisning skal du gå til omklædning.

PERIODE 3 uge 33-37 åbner for tilmelding på fredag d. 10/7 kl. 08:00 du kan booke et hold ved at scrolle længere ned på denne side og finde det periode 3 hold du ønsker.

PERIODE 3 VIL KUN VÆRE PÅ 5 UGER, GRUNDET AT DER KUN ER ET BASSIN TIL RÅDIGHED. PERIODEN GÅR FRA UGE 33 TIL OG MED UGE 37.

  • Led og muskler belastes markant mindre af egen kropsvægt, end når man træner på land

  • Varmt vand kan være afslappende, beroligende og smertelindrende

  • Træning i vand kan give øget bevægelighed og smidighed i muskler og led

I sommeren 2020 vil undervisningen foregå som et dagstilbud, hvor man køber og booker sin plads fra gang til gang.

Herunder kan du se hvilke hold til tilbydes:

Kan bookes fra Fredag d. 10 juli kl. 8.00.