MUSLING 3-5 MDR. & EFTERFØDSELSTRÆNING I VAND

Babysvømning er en helt særlig oplevelse for både voksne og børn. Svømning er en god mulighed for at give dit barn et trygt og naturligt forhold til vand. Vi underviser både individuelt og i gruppen. Ved hjælp af sangleje og øvelser vil vi positivt udvikle barnet motorisk og følelsesmæssigt.

Både børn og voksen lærer at slappe af og nyde vandets mange muligheder. En hyggelig og sjov legetid sammen.

Efter babysvømning (30 min) bades og påklædes barnet, og der vil være tid til at made og putte (30 min). Herefter træner mor i vandet (55 min), mens barnet sover eller leger under opsyn.

I vandet fokuserer vi på styrke- og udholdenhedsøvelser, laver stabilitets- og balancetræning, udspænding og afspænding. Der vil blive instrueret i bækkenbundstræning og hvordan man får det med ind i de andre øvelser og i sin hverdag. Holdet undervises af en af Vestbads fysioterapeuter.

I Vestbad er der gode forhold til at drikke en kop kaffe, amme, sludre og spise en medbragt madpakke efter træningen. Et godt alternativ til dig eller mødregruppen, der vil komme i gang efter fødslen. Den første undervisningsgange er der kun babysvømning så barnet har ro til at vende sig til alle de nye indtryk.

Undervisningen foregår i vores varmtvandsbassin, der er 120 cm dybt og 34° varmt.

SE HOLDPLAN

. . . . . . . . . .

Tilmelding til dette hold gælder 1 barn + 1 voksen.
Pladsen bookes i barnets navn.

Book/køb her

. . . . . . . . . .

Venteliste
Hvis holdet er fuld booket og du ønsker at komme på venteliste, er du velkommen til at sende en formular til undervisningsafdelingen.

Kom på venteliste

. . . . . . . . . .

Chiparmbånd
Vi benytter chiparmbånd for adgang gennem indgangsmøllen til Vestbad Svøm og omklædningsfaciliteter.
Chiparmbåndet koster 70,- kr. i depositum. Man behøver kun ét chiparmbånd til baby- og børnesvøm, da den voksne følger med gratis.