ZUMBA

ZUMBA er et dansehold med inspirerende dansetrin og rytmer som udspringer fra Latinamerikas danseglade folkefærd. Med rytmer fra hele verden, er dansen sammensat i programmer med fokus på høj kalorieforbrænding i varierende tempo. Holdet er godt for både balance, koordination og fleksibilitet, og giver en fantastisk energi.

Til ZUMBA får man pulsen op og forbrænder en masse kalorier, mens man har det sjovt. og holdet er for alle der kan lide at danse uanset alder. Musikken varierer og trinnene er simple, men på holdet er der garanti for sved på panden. Holdet giver dig træning af hele kroppen herunder mave, baller, ben og arme. og vores instruktør sørger for, at alle kommer i godt humør.

ZUMBA GOLD er vores nyeste skud på stammen. Du får samme gode musik og stemning, som ZUMBA, men med simplere trin og et mere moderat tempo. Det er ideelt for dig, som gerne vil: danse, have sved på panden, udfordre koordinationen, men ønsker at sværhedsgraden er reduceret i forhold til en normal ZUMBA time. ZUMBA GOLD henvender sig til: unge, gamle, overvægtige, folk med knæskader/rygskader, gravide mm. De to største forskelle på normal ZUMBA og ZUMBA GOLD time er: koreografierne er nemmere og musikken lidt lavere.

FODTØJ: Vi anbefaler ikke at bruge løbesko, da de tit står for fast i underlaget. Brug gerne en sko med “glat” sål, så du ikke får for mange unødige vrid i knæet.

FØLG ZUMBA-PIGERNE: Maria, Louise, Anja og Julie er super dedikeret og dygtige ZUMBA instruktører. Ud over at du deltager på deres hold i Vestbad, er du også velkommen til at følge dem på facebook hvor de har hver deres side.

Julies facebook

Louises facebook

Anjas facebook

Marias facebook

 

Du skal have et af følgende Periodekort (voksen eller senior) for at deltage i holdtræningen:
✦  Fitness + Holdtræning i sal
✦  Badeland + Fitness + Holdtræning i sal

BOOK HER!