YOGA

YOGA PÅ AFTENHOLD

Her er undervisningen tilrettelagt således, at åndedræt og bevægelse forenes i en serie af øvelser, der giver smidighed, styrke og balance. Yoga skaber indre ro og giver overskud, alt imens din kropsbevidsthed og kropsholdning forbedres. Desuden kan du med yoga komme af med gammel stivhed og ømhed i kroppen.

Yoga betyder forening, forening mellem krop og sjæl. Kroppens fysiske og psykiske velvære kan ikke adskilles. Derfor er yoga for mange et middel til at finde balance i sig selv.

I Yoga udspænder og strækker vi de forkortede muskler og giver styrke til de svage. Vi arbejder med alle muskler i kroppen lige fra lår og ryg til bækkenbund og fødder, og gennem yogaen bliver du opmærksom på din krops styrker og begrænsninger.

YOGA PÅ FORMIDDAGSHOLD

Tirsdag
Vi kører primært med yin yoga tirsdag formiddage. Yin yoga er forskellige liggende og siddende stillinger. Formålet med yin er, at få styrket, afspændt og afslappet bindevæv, led og sener. Derfor er man tit i stillingerne 2 – 6 min. Når man ligger længere i stillingerne giver bindevævet sig stille og roligt. Yin yoga får dig til at slappe af og yin yoga er godt for alle, men specielt godt for dig, der er knap så smidig, er stresset, har angst eller udfordringer med vejrtrækningen, da en vigtig del af yin yoga er rolig vejrtrækning. Vi kombinerer yin yogaen med lidt mobilitetsøvelser til at starte med og slutter af med en dejlig afspænding på ca. 10 min.

Torsdag
Torsdag formiddag kombinerer vi yin med lidt yang. Dvs. lidt mere aktive øvelser, hvor man er i stillingen i kortere tid, måske også stående øvelser, hvis ønsket er der. Vi slutter af med et par yin øvelser og en kort afspænding på ca. 5 min.

Vi glæder os til at se jer. Namasté

OBS: Husk man møder altid op i venteområdet på 1. sal. Herfra henter instruktøren alle gæster samlet til undervisning.

Nedenstående skal du huske at medbringe:

  • Vand i flaske
  • Håndklæde

Alder: 16 år

. . . . . . . . . .

Du skal have et af følgende Periodekort (voksen eller senior) for at deltage i holdtræningen:
✦  Fitness + Holdtræning i sal
✦  Svøm + Fitness + Holdtræning i sal

Køb periodekort i receptionen og mød op til træning