PERSONLIG TRÆNER

Med en personlig træner vil din indsats styrkes, uanset om du træner med fokus på forbedret kondition, øget styrke, vægttab, boost af din sundhed, forebyggelse af skader eller noget helt andet. Hos Vestbad Fitness lægger vi vægt på, at vores personlige trænere er uddannede og har stærke kompetencer, da vejen mod dit træningsmål er lige så unik som din krop og derfor skal tilpasses nøje til de vilkår og krav, du kommer med, så du får det optimale ud af din indsats, hver gang du træner.

Vores tilgang er faglig og nuanceret. En personlig træner presser dig, når det er nødvendigt. Støtter dig, hvis du vakler. Udvikler og inspirerer dig på vejen mod dit mål. Personlig træning drejer sig om at forme et forløb, så det passer til den enkeltes temperament og målsætning. Og så er der ingen tvivl om, at personlig træning er en motivationsfaktor, der er svær at matche – hér taber sofaen hver gang!

Nedenfor ser du programtyper og priser. Kontakt personalet i receptionen eller hos Vestbad Fitness for yderligere information.

Du kan også udfylde formularen her på siden eller på en blanket i Vestbads reception – og du vil efterfølgende blive kontaktet af en af Vestbads personlige trænere.

Pris
Personlig træner 2 x ½  time 520,- DKK
Personlig træner 8 x ½  time 1.960,- DKK
Personlig træner 16 x ½  time 3.520,- DKK
Personlig træner 32 x ½  time 6.400,- DKK
Pris
Personlig træner 2 x 1 time 860,- DKK
Personlig træner 8 x 1 time 3.320,- DKK
Personlig træner 16 x 1 time 6.320,- DKK
Personlig træner 32 x 1 time 12.160,- DKK

Kontakt til en personlig træner

    Køn (*)
    MandKvinde

    Hvad er dit primære træningsmål? (*)

    Hvornår vil du helst træne? (*)

    *skal udfyldes