FoodCamp på 7 uger

Kom godt gennem julens fristelser uden vægtøgning.

Løber over 7 uger.

12 x træninger. 6 x coaching moduler.

6 tirsdage kl. 16.00-17.00 træning.
6 lørdage kl. 9.30-11.00 gruppe coaching og træning.

Den 17. 21. 24. 28. november.
Den 1. 5. 8. 12. 15. 19. 22. 29. december.
Den 2. januar (gruppe coaching modul / opfølgning uden træning).

Indhold:
Jule foodcampen er udviklet, så du får værktøjer og støtte til, at komme godt igennem julen med faste træningsaftaler i et fællesskab og ikke mindst uden vægtøgning.

Vi vil arbejde med, hvad du kan gøre for ikke at falde i de overspisningsfristelser og fælder, som er svære og modstå frem til jul og i julen. Du får redskaber, som kan bruges, når du er alene i julen og sammen med andre, hvor presset og fristelserne er mange.

Der er 12 x funktionel træning og 6 moduler med støttende gruppe coaching, hvoraf det sidste modul er lagt efter nytår. Efter nytår evaluere vi, så du har mulighed for at komme bedst mulig videre med den viden, de rutiner og værktøjer du har fået.

Personlig træner Maria Ander 

Maria Ander er fast personlig træner i Vestbad. Maria foretrækker en blanding af styrketræning, funktionel træning, (gerne i trx’en). Maria har en baggrund i den grafiske branche, som hun har lagt bag sig. For nogle år tilbage tog hendes liv nemlig en drejning, som gjorde, at hun valgte at ændre retning. Maria fandt med andre ord sin mission, som var at hjælpe andre til et naturligt forhold til krop, træning og mad, hvor alt er tilladt. Finde træningsglæde og opleve, hvordan du bliver gladere, sundere og stærkere både mentalt og fysisk ved at bruge kroppen og tænke over, hvad man spiser.

BOOK/KØB

Kontakt indformation:
Mail: cn26655@rk.dk

Pris pr. deltager for 7 ugers FoodCamp kr. 2995,- MAX 6 DELTAGERE!!