ANDEN BRINGER UD
– klassisk stand-up med Anders Matthesen,
lige til døren

Lørdag den 21. september danner Vestbad rammen for en stand-up aften med Anders Matthesen

Vestbad omdannes for en dag med tribuner og siddepladser rundt om det store 25 meter bassin. I bassinet foran scenen vil flydende VIP pladser på liggestole være centrum for en unik aften hvor Anders Matthesen kan opleves på helt tæt hold.

 

Efter et vildt jubilæumsår drog Anders Matthesen fra årets start på landevejen med et splinternyt show, denne gang med klassisk, skarp stand-up som omdrejningspunkt – sammensat af materiale udviklet gennem de sidste par år, hvor formålet er at møde publikum lokalt på deres hjemmebane, heraf titlen “Anden bringer ud”.

Opskriften på showet er klassisk stand-up – én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Det eneste Anders medbringer er 100% nærvær – og jokes der sprøjter ud over scenekanten i et utroligt tempo, som publikum elsker Matthesen mest.

Stand-up aftens varighed er ca. 1,5 time uden indlagt pause. Der er showstart kl. 18:30 og igen kl. 21:30.

Alm. billet er inkl. garderobe. (Vi anbefaler alle med alm. billet til at komme i tøj med korte ærmer, korte bukser eller kjole, da der vil være varmt i hallen)

VIP billet: Unik oplevelse på liggestol i vandet foran scenen. VIP indgang og omklædning i Vestbad Wellness med eget skab til tøj og private ejendele. (begrænset antal.)

Klik for at se PDF fil af oversigten