ARRANGEMENTER & EVENTS

STAFET FOR LIVET 2019

Dato: 31. august kl. 12.00 – 1. september kl. 12.00
Sted: Rådhusplænen, Rødovre Parkvej 150, 2610 Rødovre
Pris voksen: 150,- kr.
Pris barn: 50,- kr.

clubVESTBAD støtter kampen mod kræft og deltager igen i år i ”Stafet for livet i Rødovre”.
Sidste år havde vi omkring 40 deltagere der gik eller løb en masse runder på stafetbanen og vi håber at endnu flere vil deltage i år.
“Stafet For Livet” er hverken et løb eller en konkurrence. Deltagerne på stafetholdene bestemmer selv hvor man mange omgange man vil tage på den ca. 500m lange stafetbanen man til tage, og om de vil gå eller løbe. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv og fælles indsats i kampen mod kræft. Når man ikke er med i stafetten, kan må besøge det store event område, hvor der vil være en masse aktiviteter, opvisninger og koncerter.

clubVESTBAD har igen i år et teltområde, hvor vi kan samles og opholde os før, under og efter stafetten. Vi har brug for alt den støtte, hjælp og opbakning vi kan få. Næsten alle har haft kræft inde på livet blandt venner/familie eller kollegaer og 1 ud af 3 bliver ramt af kræft. Så der er alt mulighed grund til at støtte kampen med at få slået sygdommen ned.
Det koster 100,- at deltage i stafetten, 50,- for børn/unge under 18 år. Hele beløbet går til at støtte Kræftens Bekæmpelse.

Ønsker du at deltage, kan du tilmelde dig her.
(Husk at vælge holdet ”Vestbad” under din tilmelding, så er du med på vores hold)