UDENDØRS EFTERFØDSELSTRÆNING

ÅBEN FOR BOOKING 

Udendørs efterfødselstræning/barselstræning  er bygget op så det passer sammen med et af de to motorikhold. Derfor købes holdet også som en pakke med motorikhold til 150 kr.

Der er mulighed for køb af enkeltbillet til holdet for 99 kr. Enkeltbillet kan kun købes på dagen i receptionen og hvis der er ledige pladser!

Alle mødre er velkomne på holdet både med og uden børn. Du kan være med hvis du ingen efterfødselsgener har, hvis du har delte mavemuskler, nedsunket underliv, født ved kejsersnit eller andre problematikker. Træningen tilrettelægges så ALLE kan være med J

Vi mødes ude foran Vestbad og går sammen hen til enten træningsarealet udenfor Vestbad eller til vores Friluftsbad. Da træningen foregår udendørs kan vi nemt inddrage barnevognen i træningen, hvis den lille er urolig. Du er også velkommen til at have den lille i bæresele eller liggende på et tæppe mens vi træner.

Træningen veksler mellem styrketræning og konditionstræning, hvor der tages individuelle hensyn. I styrketræningen er der især fokus på korrekt aktiveringen af bækkenbunden og coremuskulaturen.

Medbring selv et tæppe til dit barn og legetøj samt måtte/håndklæde, da vi indimellem ligger ned og laver øvelser.

Træningen kan være et godt alternativ til din mødregruppe. Træn først og sid bagefter og få en kop kaffe eller andet sammen i caféen J

I tilfælde af øsregnvejr eller torden og lyn går vi indenfor og træner.

Tilmelding til dette hold gælder 1 barn + 1 voksen.
Pladsen bookes i barnets navn.

book/køb her

. . . . . . . . . .

Venteliste
Hvis holdet er fuld booket og du ønsker at komme på venteliste, er du velkommen til at sende en formular til undervisningsafdelingen.

Kom på venteliste

. . . . . . . . . .

Chiparmbånd
Vi benytter chiparmbånd for adgang gennem indgangsmøllen til Vestbad Svøm og omklædningsfaciliteter.
Chiparmbåndet koster 80,- kr. i depositum. Man behøver kun ét chiparmbånd til baby- og børnesvøm, da den voksne følger med gratis.