Vi har deltaget på Vestbads undervisningshold siden Hannah var helt lille, og det er en fantastisk måde for os at være sammen på. Ud over et helt naturligt nærvær i vandet, nogle lærerige stunder og et dejligt velvære for os alle, så giver det vores børn en naturlig tilgang til leg i det våde element og sidenhen til at lære at svømme.

Kristin, mor til Alex på 2 år og Hannah på 5 år

BABY- OG BØRNEHOLD

For COVID-19 retningslinjer for brug af Vestbads svømmehal læs mere HER

OBS: DER ER IKKE KRAV OM FREMVISNING AF CORONA-PAS VED BØRNEHOLDTRÆNING.

Vestbad tilbyder en række undervisningshold i varmtvandsbassin for alle aldre. Herunder undervisning for babyer og børn i alderen 3 måneder til 6 år.

Nærmere information om holdene fås ved at klikke på de relevante hold i menuen til venstre.

Undervisningen foregår i vores 2 varmtvandsbassiner, de er 120 cm dybe og 34 grader varme.

På baby- og børneholdene er der grundet COVID-19, desværre ikke mulighed for at låne autostol eller klapvogn. Du er velkommen til at medbringe din egen autostol, men IKKE klapvogn.

Til babyer og børn som endnu ikke er renlige, skal der benyttes badeble og badebukser. Det er vigtigt at badebukserne sidder tæt omkring lår og mave. Både bleer og badebukser kan købes i receptionen her i Vestbad. Det er også vigtigt at have 2 håndklæder med, så børnene kan pakkes ind før og efter undervisningen. Derudover er det også tilladt at have sut med til babyerne/børnene.

Chiparmbånd
Vi benytter chiparmbånd ved indgangsmøllen til Vestbad Svøm og omklædningsfaciliteter. Chiparmbåndet koster 70,- kr. i depositum. Man behøver kun ét chiparmbånd til baby- og børnesvøm, da den voksne følger med gratis.

Vi glæder os til at se jer.

. . . . . . . . . .

Tilmelding til disse hold gælder 1 barn + 1 voksen.
Pladsen bookes i barnets navn.