Vi har deltaget på Vestbads undervisningshold siden Hannah var helt lille, og det er en fantastisk måde for os at være sammen på. Ud over et helt naturligt nærvær i vandet, nogle lærerige stunder og et dejligt velvære for os alle, så giver det vores børn en naturlig tilgang til leg i det våde element og sidenhen til at lære at svømme.

Kristin, mor til Alex på 2 år og Hannah på 5 år

BABY-/BØRNESVØM

Vestbad tilbyder en række undervisningshold i varmtvandsbassin for alle aldre. Herunder undervisning for babyer og børn i alderen 2 måneder til 6 år.

Nærmere information om holdene fås ved at klikke på de relevante hold i menuen til venstre.

Undervisningen foregår i vores 2 varmtvandsbassiner, de er 120 cm dybe og 34 grader varme.

SE DET LILLE VARMTVANDSBASSIN VIRTUELT HER

SE DET STORE VARMTVANDSBASSIN VIRTUELT HER

På baby- og børneholdene er der mulighed for at låne klapvogn. Du er velkommen til at medbringe din egen autostol, men IKKE egen klapvogn, her skal du bruge Vestbads, som du finder ved at gå lige frem ved hovedindgangen. Her står de under et halvtag. Det er også her du stiller jeres egen klapvogn, mens I er inden og blive undervist. 

Til babyer og børn som endnu ikke er renlige, skal der benyttes badeble og badebukser. Det er vigtigt at badebukserne sidder tæt omkring lår og mave. Både bleer og badebukser kan købes i receptionen her i Vestbad. Det er også vigtigt at have 2 håndklæder med, så børnene kan pakkes ind før og efter undervisningen. Derudover er det også tilladt at have sut med til babyerne/børnene.

Chiparmbånd
Vi benytter chiparmbånd ved indgangsmøllen til Vestbad Svøm og omklædningsfaciliteter. Chiparmbåndet har et depositum på 80,- kr. Du behøver kun ét chiparmbånd til baby- og børnesvøm, da den voksne følger med gratis.

Vi glæder os til at se jer.

. . . . . . . . . .

Tilmelding til disse hold gælder 1 barn + 1 voksen.
Pladsen bookes i barnets navn.