//Klippekort
Klippekort 2018-02-28T14:31:12+00:00

ELEKTRONISK KLIPPEKORT

Det er muligt af forhåndskøbe 10x Wellness med saunagus eller 5x Massage, og købet registreres på din brugerprofil/dit personlige chipkort.

Wellness med saunagus
10x Wellness med saunagus købes og registreres online her på siden eller ved henvendelse i receptionen hos Vestbad.

Bookingsystemet registrerer på din brugerprofil/chipkort, at der er betalt forud for 10 gange. Hvis ikke du har et personligt kort i forvejen, bliver det udleveret første gang du henvender dig i receptionen.
Det er ikke muligt at booke plads til ‘Wellness med saunagus’, da det foregår efter først-til-mølleprincippet. Du skal stadig henvende dig i receptionen næste gang du ønsker at anvende et “klip”, da det registreres i receptionen og da du samtidig også skal have en chipnøgle for at få adgang til Wellnessafdelingen.

Når du løbende anvender et “klip”, vil de blive fratrukket på dit login i bookingsystemet, så du hele tiden har overblik over, hvor mange gange du har tilbage.

Massage
5x Massage købes og registreres online her på siden eller ved henvendelse i receptionen hos Vestbad.
Du kan vælge mellem 5×30 eller 5×60 minutters Massage.

Bookingsystemet registrerer på din din brugerprofil/chipkort, at der er betalt forud for 5 gange. Hvis ikke du har et personligt kort i forvejen, bliver det udleveret første gang du henvender dig i receptionen.
Det er ikke nødvendigt at booke alle 5 massagetider ved selve købet. Du kan efterfølgende booke tider via din brugerprofil i bookingsystemet, når det passer dig.

Når du løbende booker tider, vil de blive fratrukket på din brugerprofil i bookingsystemet, så du hele tiden har overblik over, hvor mange gange du har tilbage.

Henvend dig i receptionen for at få adgang til Massøren i Wellnessafdelingen.